Op zoek naar bloemist?

bloemist
Florist Holland Specialist in vermeerdering en veredeling van Gerbera snijbloemen en potplanten. Florist Holland. logo-brand. Florist Holland logo. Combined Shape.
Gesteund door ons wereldwijde netwerk van teeltadviseurs en verkoop en distributiepartners, leveren wij zaden en jonge planten aan afnemers in meer dan 80 verschillende landen. Florist Holland is al 40 jaar specialist en een belangrijke speler op het gebied van vermeerdering en veredeling van Gerbera snijbloemen en potplanten.
Anemoon bloemist in Dronten sfeervol wonen en werken.
Eind maart 2016 heeft Anemoon het zilveren certificaat behaald in de Barometer Duurzame Bloemist en is daarmee de 1 e en, voorlopig, enige duurzaam gecertificeerde bloemist van Flevoland. Anemoon organiseert op een aantal momenten in het jaar leuke creatieve en leerzame workshopavonden.
bloemsierkunst verbakel bloemsierkunst geert verbakel Klasse bloemist.
Klassieke kistbedekkingen zijn vaak strak en symmetrisch van aard, maar in hedendaagse creaties mogen de bloemen en bladmaterialen ook mooi over de deksel slingeren of als een kleurige bloemenwaterval over de rand heen hangen. Sommige mensen willen graag een persoonlijk item verwerken in een rouwstuk, zoals een skateboard of een knuffel als het een begrafenis voor een kindje betreft.
Bloemisten de Eeuwige Lente. Bloemisten de Eeuwige Lente.
Het is altijd leuk om met bloemen en groen te werken, alleen ontbreekt soms de techniek om tot een mooi bloemstuk / werkstuk te komen. Ons vakkundig personeel adviseert u graag bij het uitzoeken van de aankleding/decoratie voor uw huis of kantoorpand in de stijl die het beste bij u past.
Pels Bloemisten Natuurlijk Vakmanschap sinds 1983.
Sinds onze oprichting in 1983 zijn wij lid van Fleurop Interflora. Dit kwaliteitskeurmerk voor bloemisten garandeert u ervan dat de bloemen die u koopt minstens 7 dagen blijven staan Ook kunnen wij via Fleurop uw bestelling overal ter wereld uit laten voeren door geselecteerde collegas.
Alex van Assen, uw bloemist in Zwolle.
Alex van Assen. Welkom bij Alex van Assen, uw bloemist in Zwolle. Alex van Assen, al 25 jaar uw bloemist en meer, aan de Hogenkampsweg, en al 50 jaar een begrip in Zwolle. Een mijlpaal en daarom een moment van complete metamorfose.
Alex Aalders De beste bloemist van Assen.
Selecteer een pagina. DE BLOEMIST VAN ASSEN. DE BLOEMIST VAN ASSEN. Geboren in Groningen in 1971 en werkzaam als bloemist, en sinds 1995 als meesterbinder. Verder doe ik aan projecten in het buitenland, zoals beurzen en huwelijken. Maar ook in Nederland ben ik actief bezig.
Bloemist in Zwolle, bloemen bestellen en bloemen bezorgen in Zwolle. Fleurcentrum Blok.
Rouwen en Bloemen. Fleurcentrum Blok is de bloemist in Zwolle, als het gaat om het online bestellen van bloemen. In Zwolle vindt u onze bloemenzaak aan de Assendorperstraat. Vanuit een nieuw ingericht pand verkopen wij bloemen, boeketten, binnenplanten, buitenplanten en diverse woondecoraties.
Bloemist Tegelen Bloemenhuis Max.
Met ruim 40 jaar ervaring en gecertificeerd als meesterbloembinder en erkend bloemsierkunstenaar kunt u in onze winkel altijd terecht voor de mooiste bloemstukken en boeketten. Verse snijbloemen, kamerplanten en buitenplanten, u vindt het bij Bloemenhuis Max, de bloemist voor Tegelen en omgeving.
Bloemist alles over bloemen.
Blijf gratis op de hoogte met de bloemen nieuwsbrief! Vind uw bloemist in de regio. Alkmaar Almere Amersfoort Amsterdam Apeldoorn Arnhem Assen Breda Den Bosch Den Haag Eindhoven Enschede. Groningen Haarlem Leeuwarden Leiden Maastricht Middelburg Nijmegen Rotterdam Tilburg Utrecht Zoetermeer Zwolle.

Contacteer ons